Met de start van het volgende seizoen in onze nieuwe turnzaal, lanceren we meteen ook een nieuwe website. Wat vind je hier terug?

Inschrijven

Dit kan vanaf 15/8 via de knop ‘inschrijven’. Log in met je Gymfed-account of maak een account aan, vink jouw gekozen groep(en) aan en ga door naar betalen (let op met de eventueel gestructureerde mededeling). Na ontvangst van de betaling is jouw inschrijving compleet. Welkom (terug)!

Aanbod

Een overzicht van al onze disciplines vind je hier terug. Voor de jeugd bieden we naast dans, een waaier aan recreatieve en competitieve disciplines aan. Daarnaast gaan wij te werk met de programma’s Gymtopia en Kidies voor de jongste generatie. Aan een aanbod voor volwassenen en senioren is er trouwens ook geen gebrek. Neem zeker een kijkje!

Webshop

Wil je je graag wikkelen in onze clubtrui (verplicht voor wedstrijdgymnasten en -trainers), T-shirt of -legging? Dan kun je via deze link aanschaffen! Let op: het kan een eindje duren voordat je je bestelde spulletjes kunt ontvangen. De leveranciers leveren namelijk in bulk.

Tickets voor evenementen (turnshow, spaghettiavond, Gymgala …) kun je hier ook bestellen.

Kalender

Deze pagina bevat een overzicht van de wedstrijden, evenementen en gebeurtenissen voor het komende turnseizoen. Hier kunnen wijzigingen in aangebracht worden.

Wil je up-to-date gehouden worden? Volg ons op Instagram en Facebook!

Tip: volg ook deze groepspagina’s op Instagram!

Nieuws

Hier vind je de laatste nieuwtjes. Deze worden ook gepost op Instagram en Facebook!

Documenten

Wanneer je je inschrijft in onze club, ga je automatisch akkoord met een aantal regels, afspraken en ons privacybeleid. Wat deze precies inhouden, vind je hier terug.

Ben je gekwetst geraakt tijdens een training, kun je hier de nodige verzekeringspapieren vinden. Let op! Deze moeten snel ingediend worden om de verzekering te garanderen.

Onze club

Hier vind je logischerwijs informatie terug over onze club: onze missie en visie, ons organigram, onze sportlocaties …

Contact

Via het contactformulier kun je ons bereiken met vragen, bemerkingen, problemen, … We doen ons best om snel te antwoorden. Alvast bedankt voor jullie begrip!